15 Aug, 2018

#Sparadkrona 1660 kr - Cykla till jobbet

 

Låg Konsumtion, Låg belåning, Hög sparkvot och Återkommande investering i utdelande bolag. - Sparaklokts motto.

 

 

 

I Maj i år köpte jag en cykel för 1826 kr och då ingick även en hjälm och lås i priset. Sen dess har jag cyklat fram och tillbaka till jobbet som är en sträcka på 3,43 km och tar mig ca 12 minuter att cykla, sedan duschar jag och byter om på jobbet. Jag undgår tunnelbanan ett tag och befrias från att köpa ett SL kort för 830 kr i månaden.

 

Nu har jag väl cyklat i 2 månader och om jag räknar bort semestern har jag då sparat in 2 månadskort = 1660 kr. Måste säga att det är enormt tillfredställande att få sin vardagsmotion på morgonen samtidigt som jag sparar en del pengar. Jag ska följa upp inlägget lite längre fram och se hur länge jag använder cykeln och hur mycket pengar som sparas in.

 

 

Om det är så att du ska ut och resa och boka hotell, får du jättegärna kolla via Booking.com.
 Du får nämligen 10% rabatt via min kompislänk, som jag fick när jag besökte Skara Sommarland. Självklart får jag också en belöning.

 

 

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.