5 Oct, 2018

Utdelningar September 3 696 kr

 

Mina utdelningar för September månad slutade på 3 696 kr och största delen är från mitt stora innehav Castellum. Nedan kan ni se mina utdelningar som jag fick förra året och mitt mål för i år. Det går inte så bra för det här året och det kan bli så att utdelningen till och med blir mindre i år än förra året och det har sina orsaker. Anledningarna till att jag kanske inte når mitt uppsatta mål är att jag sålt av en del innehav med högre direktavkastning än förrå året, exempelvis Hennes&Mauritz. En annan källa är att insatta pengar har blivit mindre i år än vad jag tänkt mig. 

När jag redovisar min utdelning så har jag alltid räknat bort min utländska källskatt och det beloppet kommer räknas in när jag väl får dem. 

 

 

Andra bilden längre ner visar vad jag fått för utdelning varje månad och snitt/månad rullande årsvis exakt just nu.

 

 

 

Har som mål att leva efter mitt motto som lyder; "Låg Belåning, Låg Konsumtion, Hög Sparkvot och Investering i utdelande aktier med låga courtage avgifter." 

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.