31 Jan, 2017

Utdelningsportföljen uppdaterad, Hennes&Mauritz andel 14,7%

Så här ser min utdelningsportfölj ut inför 2017.  Klicka här om du vill se den. Innehaven är från alla mina konton, IPS, ISK, KF och Bolåneportföljen. Vänstra posten som är 15,9% är Räntefonder och följande innehav är mer ränteinnehav så som preferensaktier, räntebevis och kapitalandelsbevis. Jag har gjort diagrammet på det sättet så att det är enklare se aktieandelen och ränteandelen för sig. Just nu är det ungefär 70 % Aktier och 30% Räntor.

Ökat mycket i Hennes&Mauritz, Bravida och Castellum på sistone. 

Vika innehav dominerar hos er?

 

 

 

 
Mina konton och portföljer har jag hos Avanza, rekommenderar er att öppna konton där om ni ska börja förvalta era egna pengar.
 
Hur går det för ert PPM sparande, testa Kollektiva Fondval och gör dina val som de bästa spararna. Texten är i samarbete med Kollektiva Fondval. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.