27 Apr, 2019

Veckorappport +1,24% eller +18750 kr

Unde veckan som gick har det varit stiltje för min del. Det har i princip inte skett några förändringar eller köp/sälj transaktioner och det är nu andra veckan i rad, som jag inte haft några transaktioner. Det jag har gjort med utdelningar som kommit är att betala av på Superräntan. Jag antar att det är rätt läge att börja betala av mer på lån eller bolån än att investera i aktier närmaste 2-3 månaderna. Senast som jag sålde något innehav för allokering var i Januari månad i år. Så det är verkligen "Köp och lås in aktierna i kassaskåpet och släng bort nyckeln" som gäller för mig.

 

 

Courtage:  -------
Förvaltningavgift: 0,25%
Belåningsgrad: 13,2%
Köpt: -----
Sålt:  -------

 

Mina konton har jag hos Avanza och om du är intresserad av att börja sköta dina investeringar och sparande själv. Kan jag rekommendera att öppna ett konto hos Avanza (*Affiliatelänk).

 

 

Sparaklokt finns nu även på Facebook. Skulle uppskattat om ni följde/gillade sidan där.

 
TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.