14 Feb, 2023

Välkommen till Spartacus Invest

Uppdaterad:
14 Feb, 2023

Ett kärt återseende. 

Åter till TradeVenue.

Än en gång kul att få förmånen att publicera inlägg bland inspirerande bloggare så som AktieEntreprenören, AktiePappa, Miljonär innan 30, Sofokles och SparaKlokt.

Det fantastiska med bloggosfären är man kan hitta bloggare som tycker olika och har diametralt olika ingångar i ämnen. Därav är det extra roligt (samt sunt) att kunna följa många olika. Var och en med sina perspektiv.

Visst finns det tendenser till flockbeteende även bland bloggare. Det ska inte stickas under stol med. Vad kan man göra då? 

Det enda motmedlet egentligen för att inte fastna i en bubbla (som man lätt gör via sociala medier) är att försöka få till en blandning av input.

På TradeVenue finns just den blandningen och möjligheten för en läsare. En portal, samlandes olika bloggare. Tillsammans med andra olika analyser och bolagsbevakningsresurser. 

Vad kan man då förvänta sig specifikt på denna blogg-sidan då?

Samma sak som varit grunden för bloggandet hela tiden.

Få läsa tankar, noteringar och funderingar om aktier och investeringar.

Baserade på en strävan efter att vara ständigt nyfiken, men också en strävan att hålla kursen. Notera. Följa upp. Processa det genom skrivande på bloggen. 

Ibland med gott resultat. Ibland i en återvändsgränd. Ibland mynnar det ut i oväsentligheter. Ibland, kanske, en och annan snilleblixt.  Ibland kan det avskräcka. Ibland inspirera. Ibland är det bara av intresse för skribenten själv. Ibland kan det intressera fler.

Förhoppningsvis kan det intressera fler.

Med det sagt.

En s.k. disclaimer: 

Innehållet här ska naturligtvis aldrig ses som personlig rådgivning utan enbart som amatörmässiga funderingar. Tankar, noteringar och funderingar här utgår nämligen från ett personligt intresse för aktier och investeringar.

Alla har sina egna förutsättningar vad gäller privatekonomi och risknivå. Gör alltid din egen bedömning och agera efter din egen risktolerans.

Att investera på aktiemarknaden eller annorstädes är förknippat med risk. Värde och avkastning kan öka liksom minska och man kan förlora det satsade kapitalet. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida resultat.

Naturligtvis är strävan att all information som återges här ska vara korrekt, aktuell samt från tillförlitliga källor men brasklappen är att det går inte garantera att den vid varje givet tillfälle är det.

Med disclaimern avklarad.

Spartacus Invest

Genom bull eller bear-marknad. 

Varmt välkommen till Spartacus Invest på TradeVenue!

 

Strax. 

Noteringar om  diverse banker och fastighetsbolag… 

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.