Sparaklokt
Likes
212
Antal inlägg
555
Följare
46
Medaljer
0
Om användaren
36 - årig oberoende privatsparare, som har ett genuint intresse för finans, ekonomi och aktier. Ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag sparaklokt. Målet är att delvis eller helt leva på mina passiva inkomster i form av utdelningar, som är uppnått till 12% just nu.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Utdelning från H&M 3 798 kr

 

Jag kommer att snart få en utdelning från H&M på drygt 3 798 kr och funderar på vad jag ska handla för dem. Jag vet definitivt vilka innehav som jag inte kommer fylla på mer är Bravida, H&M, Castellum och andra fastighets innehav.

 

När det gäller H&M så har jag redan en stor andel där och de samma gäller Bravida + Fastighetsaktier. Just nu ligger jag tungt i fastighetsbranschen och även om Bravida inte är någon fastighetsaktie så ligger den väldigt nära den branschen.

 

Det jag funderar på är att köpa på mig mer är något Kanadensisk innehav som jag redan äger. Enbridge Fund Income, Domtar Corp eller Corus Entertainment. Min egna småskaliga Kanadensiska Fond.  Det kan också bli AT&T, som jag har haft på bevakning ett bra tag nu. 

 

Just nu gäller det att vara fullinvesterad och återinvestera utdelningen. I bolåneportföljen har jag bara Obligationsfonder. 

 

 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar