Sparaklokt
Likes
212
Antal inlägg
555
Följare
46
Medaljer
0
Om användaren
36 - årig oberoende privatsparare, som har ett genuint intresse för finans, ekonomi och aktier. Ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag sparaklokt. Målet är att delvis eller helt leva på mina passiva inkomster i form av utdelningar, som är uppnått till 12% just nu.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckorapportering - 9 595 kr

 

 

 

Ännu en vecka med minus siffror, men jag kan glädjas med att jag slog index. Under veckan har jag hunnit sälja av hälften av mina H&M aktier, då jag inte klarade av pressen av att låta portföljen bestå med 38% H&M. Så nu har jag 165 000 kr i kassan, som väntar på att placeras. 

 

Jag har tänkt att dessa ska placeras i börsen under 16 månader alltså 10000kr varje månad i enbart utländska aktier. Hela min utdelningsportföljen skall bestå av 30% Utländska och 70% Svenska. Helst ska det finnas några europeiska innehav så får vara 5% av portföljen. KronanTillMiljonen har skrivit sin Månadsrapport över juni månad, kika gärna in där.

 

 

Ovan kan ni se en bild på mina utdelningar. Det anmärkningsvärda är hur jag flummat runt med placeringar framtill 2012 och sen fått utdelningar göra sitt....

 

 

Taggar (blogg): 
KronanTillMiljonen's picture
20
47
3
0
KronanTillMiljonen

Tack så mycket för omnämnandet! :)

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar