Press
2 Feb, 2023

Attana och 19 Plus AB (Testmottagningen.se by Zample) tecknar samarbetsavtal om marknadsföring och försäljning av individuella immunitetsprofiler

Attana kan idag meddela att bolaget signerat ett avtal med 19 Plus AB kring marknadsföring och försäljning av Attanas individuella immunitetprofiler för Covid 19.

Testmottagingen.se (http://www.testmottagningen.se) by Zample (ett brandname ägt av 19 Plus AB) startades i samband med Covidpandemin för att möta efterfrågan på reseintyg. Verksamhet har därefter utvecklats med att erbjuda olika typer av hälsotest och som ett led i detta kommer de inom kort inkluderar Attanas individuella immunitetprofiler för Covid-19 med avseende på wuhan och omicron.

Syftet är att inom tre veckor kunna erbjuda individuella immunitetsprofiler för att möta efterfrågan inför sportlovet. Målet är att erbjuda test innan och efter sportlovet och även kombinera det med PCR-test för att var och en ska kunna bilda sig en uppfattning om sin egen immunitet och eventuell exponering för covid under sportlovet.

Parterna kommer efter sportlovet att utvärdera och parterna avser sedan att på längre sikt erbjuda individuella immunitetsprofiler för fler sjukdomar i enlighet med den vision Attana tidigare beskrivit.

Attanas VD, Teodor Aastrup kommenterar:

"Vi har allt sedan vi presenterade konceptet med immunitetsprofiler fått många förfrågningar från personer som velat få sin immunitetsprofil. Dock har vi inte haft möjligheten att själva erbjuda det. Under tiden har kunder som National University of Singapore, Köpenhamns universitet och Linneuniversitet bedrivit konfirmerande forskning inom angränsande områden till Attanas individuella immunitetsprofiler med hjälp av Attanas teknik. Vi har nu i Testmottagningen.se by Zample funnit en partner som har den infrastruktur vi letat efter för att kunna erbjuda individuell immunitetsprofilering. Jag ser med spänning fram emot den närmaste tiden!"

Testmottagningen.se by Zamples VD, Alexander Halldin tillägger:

"Vi har haft en ökande förfrågan från våra kunder om flera andra hälsotester såsom bland annat allergi, intolerans och immunitetstester. Attanas immunitetsprofil passar perfekt in i det och vi hoppas kunna möta efterfrågan nu redan till sportlovet."

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.