Press
16 Jan, 2023

BellPal Holding: Resultat från CES (Consumer Electronic Show i Las Vegas) 5-8 januari 2023

Bellpal var utställare tillsammans med Moto Watch på världens största teknikmässa (CES) den 5 - 8 januari för att gemensamt visa upp den gemensamma satsningen inom  familj, omsorg och trygghet för seniorer. Förväntningarna var högt ställda och uppfylldes med råge, bl. a.:

  • BellPals aktiviteter har genererat stor medial uppmärksamhet och hittills har det gjorts 23 artiklar om Moto Watch och samarbetet med BellPal och den gemensamma satsningen på familj, omsorg och trygghet för seniorer. Dessutom rapporterade Fox News om Motorolas smartklocka med Bellpals fallmjukvara i ett sammandrag om höjdpunkterna från CES-mässan.
  • Moto Watch presenterade sin produktportfölj av lanserade och kommande lanseringar om fem nya smartklocksmodeller under Q1 2023, varav Bellpal kommer ingå i tre stycken som en integrerad lösning med fallmjukvara och trygghetstjänsten Safety (safety plus.life). Kommande modell 80 kommer ha wifi, vilket ger Moto Watch och Bellpal ytterligare möjligheter att erbjuda den gemensamma paketeringen för professionella aktörer inom medical alert-branschen.
  • Förhandlades fram affärer där Moto Watch säljs som ett paket med Bellpals fallmjukvara och trygghetslösning med stora distributörer i Brasilien, Argentina och Indien.  
  • Inleddes djupgående förhandlingar med ett flertal av de större aktörerna inom medical alert-branschen om ett samarbete där Moto Watchs smartklocka tillsammans med BellPals fallmjukvara och trygghetstjänst ska paketeras för att säljas till redan befintliga kunder hos dessa större aktörer. Under mässan blev det ännu mer tydligt att medical alert-branschen är i mycket stort behov att uppgradera sina i mångt och mycket stigmatiserande produkter och erbjuda sina kunder mer moderna produkter som dagens seniorer kräver för att de ska användas. Avsikten är att försöka komma i mål med ett avtal under Q1 med i vart fall ett av dessa bolag inom medical alert branschen.
  • Under mässan hade Moto Watch-teamet 10 personer på plats och Bellpal tre personer. Dagarna gick att följa via twitter @davidzbellpal

För ytterligare information, vänligen kontakta:
David Ziemsky, VD, BellPal Holding AB
E-post: dz @bellpal.com
Telefon: +46 70  453 96 25.

Mentor
Aktieinvest FK AB (556072-2596)
Box 7415 103 91 Stockholm
Telefon: +46 8 506 517 03
rutger.ahlerup@aktieinvest.se
www.aktieinvest.se

Om BellPal
BellPal är ett caretech-bolag som kombinerar digitala tjänster med medicinsk expertis för att utveckla produkter, tjänster och digitala lösningar för primärt seniorer och omsorg. Verksamhetens huvudområde är en heltäckande plattform som sammanlänkar användaren med anhöriga och larmcentral. BellPal har en SaaS-baserad affärsmodell för sin plattform och fakturerar slutanvändarna en månatlig abonnemangskostnad för användandet av tjänsten.

För mer information, se BellPals hemsida www.bellpal.com

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.