Press
11 Dec, 2023

Bodyflight: Guld till Kwansta Kwattro

Uppdaterad:
11 Dec, 2023

I helgen var det dags för det fjärde Belgian Open Indoor Skydive Championship. Efter en tät kamp vann det Bodyflightsponsrade laget Kwansta Kwattro guld i VFS.

Kwansta Kwattro vann guldet efter en extremt jämn tävling och efter andra ronden hade de exakt lika många poäng som nederländska laget Disgruntled Seagulls. Efter det att alla tio ronder var klara stod det dock klart att Kwansta var vinnare med 217 poäng, mot Disgruntled Seagulls 203.

Detta är den första tävlingen för Kwansta Kwattro sedan SM på Bodyflight Stockholm där de tog svenskt rekord, med max antal poäng på en omgång. Kwansta är ett av de lag som Bodyflight sponsrar och de säger att de uppskattar att VFS blir större. "Verkligen roligt och inspirerande att vår gren växer och fler lag är på gång. Tack till alla som stöttar oss!"

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.