Press
12 Jul, 2023

Bodyflight: Samarbete med TradeVenue inlett

Uppdaterad:
12 Jul, 2023

TradeVenue och Bodyflight inleder samarbete kring investor relations och kommunikation med kapitalmarknaden.

Genom samarbetet kommer TradeVenue att följa Bodyflight under bolagets nya riktning mot att bli en upplevelsekoncern. TradeVenue arbetar främst med att förse aktieinvesterare med bevakning och exponering av små- och medelstora börsnoterade aktiebolag. De kommer att erbjuda kontinuerlig analysbevakning av Bodyflight, exklusiva intervjuer med VD Micha Velasco och annan information för både befintliga och intresserade investerare.

"Bodyflight har inlett en resa mot att bli en bredare upplevelsekoncern, och det kommer att vara spännande att följa bolagets utveckling. Med tillväxtpotentialen och möjligheterna till skalbarhet som följer med denna omstrukturering, tillsammans med det spännande förvärvet och intressanta nischer, tror vi att detta är en aktie att hålla ögonen på framöver", säger Mattias Folkesson, VD på TradeVenue.

Utöver VD Mattias Folkesson består TradeVenues styrelse av ordförande Tobias Berglund, CFO Dividend Sweden och Andereas Friis, grundare och tidigare VD på Speqta.

tradevenue.se (https://tradevenue.se/foretag/bodyflight) är en samlingsplats för investerare och noterade bolag där besökaren kan ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och aktuella börsnyheter. Med aktieanalyser hjälper de läsare att få mer insikt i och därigenom ta välinformerade beslut kring kommande aktieinvesteringar.

Bodyflights VD Micha Velasco säger; "Genom TradeVenue ser vi att Bodyflight får en mer komplett bolagsbevakning. Nyheterna för börsintresserade, analytikerkommentarer och redaktionellt innehåll från bloggare ger en ökad insyn i bolaget som passar extra bra nu när Bodyflight tagit de första stora stegen mot att bli Sveriges ledande premieupplevelsebolag".

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.