Press
22 Jan, 2024
VREX Bodyflight VR

Bodyflight: Streaming på VREX

Uppdaterad:
22 Jan, 2024

För att alltid kunna erbjuda det senaste inom VR-teknik har VREX nu övergått till streaming på både VR-arenan i city och i Bromma. I och med denna övergång blir VREX Bromma Europas största arena med VR-streaming.

Streaming på VREX innebär att kunden får sin bild i VR-glasögonen streamad via Wifi 6e och behöver inte bära på en laptopryggsäck som tidigare. VREX strömmar trådlöst spelet till varje headset för att få till en så smidig upplevelse som möjligt.

Tekniken tillåter att spelet streamas direkt till VR-glasögonen (HTC Focus 3 med 5k upplösning/90 Hz) med 120 graders synvinkel, något som ger en mycket verklighetstrogen och immersiv upplevelse.

VREX är unika i att använda Full Body Trackingteknik via Optitrack, ett branschledande motion capture- och 3D-spårningssystem. Det används bland annat i Hollywood vid stora filmproduktioner och när dataspel produceras.

"Utvecklingen av tekniken ger kunderna en mer realistisk upplevelse än tidigare. Streaming ger även bolaget möjlighet att ta fler kunder per timme vilket ökar intäktsmöjligheterna" säger Micha Velasco, VD.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.