Press
22 May, 2024

Bodyflight: Testa upplevelser på årsstämman!

Uppdaterad:
22 May, 2024

Vi kallar härmed alla aktieägare i Bodyflight Sweden AB till vår årsstämma tisdagen den 4 juni. Efter att vi har diskuterat allt viktigt på stämman väntar en värld av äventyr för er. Ta chansen att sväva fritt som en fågel med Bodyflight eller dyk in i en helt ny dimension med hos VREX - utan några kostnader för er!

Markera datumet i kalendern, spänn fast säkerhetsbältet och gör er redo för en stämma som kommer lyfta er - både bokstavligen och bildligt talat. Låt oss tillsammans skapa magi och minnen för livet på årets stämma. Vi längtar efter att få dela denna glädjefyllda dag med er och skapa stunder som vi sent kommer att glömma.

Som om det inte vore nog att ta del av våra upplevelser, bjuder vi också på läckerheter som kommer att kittla era smaklökar. När magin i luften lagt sig kommer det att finnas förtäring för att fira och avsluta stämman på bästa sätt.

Markera tisdagen den 4 juni 2024 i era kalendrar för en oförglömlig upplevelse hos oss på Bodyflight Sweden AB. Klockan 15.00 slår vi upp portarna på Bryggerivägen 16b, Bromma, för en dag fullspäckad med spänning och glädje. Vi ses väl där?

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.