Redaktionen
5 Jun, 2024
styrelse bodyflight

Grundaren för Plejd blir styrelseledamot i Bodyflight

Uppdaterad:
5 Jun, 2024

Den 4 juni 2024 hade Bodyflight årsstämma där Plejds grundare och styrelseledamot Erik Calissendorf blev invald som ny styrelseledamot i Bodyflight. Efter stämman består styrelsen nu av Erik, Stefan Osmund, Daniel Volle och Karin Bäcklund. 

Micha Velasco
Micha Velasco
VD för Bodyflight

Erik Calissendorff har ett stort kunnande inom tech, skalbarhet och problemlösning och jag är övertygad om att han kommer att kunna hjälpa Bodyflight att utvecklas.

Om Plejd

Plejd är svenskt teknikbolag som utvecklar och säljer produkter inom smart belysningsstyrning. Mellan period 2019 och 2023 lyckades företaget öka försäljningen från 129 MSEK till 513 MSEK. Dessutom förbättrades rörelseresultatet från -17,4 MSEK till 59,5 MSEK under samma tidsperiod. 

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Om Bodyflight

Bodyflight är ett svenskt företag inom underhållningsbranschen som fokuserar på premiumupplevelser. Bolaget äger och driver två av världens högsta vindtunnlar, belägna i Stockholm och Göteborg. Utöver detta har de etablerat sig inom VR-upplevelser genom förvärvet av VREX i juni 2023.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Läs även

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.