Nyhet
5 Feb, 2024

HEALTHCARE DIREKT: RAPPORTBONANZA MED NOVO, GETINGE OCH ARJO

Uppdaterad:
5 Feb, 2024

https://www.youtube.com/watch?v=WYry19OCPScimage

Här finns en <i>länk</i> till det senaste avsnittet av Trading Direkt Healthcare.

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Trading Direkt Healthcare bjuder på måndagen på rapportbonanza med bidrag från både danska läkemedelsjätten Novo Nordisk samt medicinteknikbolagen Getinge och dess systerbolag Arjo för vilka de två senare finansprofilen Carl Bennet är storägare.

Vi riktar även blickarna mot analyser om bensubstitutbolaget Bonesupport, transplantationsbolaget Xvivo Perfusion och forskningsbolaget Alligator Bioscience.

Från Alzinova har investerarna kunnat sätta tänderna i en analys av forskningsbolagets fas 1b-studie med vaccinkandidaten ALZ-101 mot Alzheimers sjukdom. Vi nämner även det besked som amerikanska Biogen kom med under veckan som gått inom sjukdomsområdet som innebär en omfokusering mot Bioarctics alzheimersläkemedel Leqembi.

Nanologica har kommit med besked om en kapitalanskaffning på 54 miljoner kronor.

Vi avrundar måndagens sändning med forskningsbolaget Synact Pharma som i slutet av förra veckan presenterade en strategisk plan med milstolpar för 2024.

Trading Direkt Healthcare sänds varje måndag klockan 12.00 med fokus på de senaste händelserna inom life science.TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.