Press
27 Jan, 2023

Hoi Publishing: Kunskapshuset Förlag etablerar samarbete med radiokanalen Av Egen Kraft Webbradio

Kunskapshuset Förlag, som ingår i Hoi Publishing, har ingått avtal med Av Egen Kraft Webbradio med innebörden att förlagets författare får möjlighet att sprida sin kunskap och berätta om sina böcker genom en serie av intressanta radiointervjuer.

Kunskapshuset Förlag, som får allt fler fackboksförfattare i sitt stall, letar ständigt efter nya tillfällen att synliggöra bokkatalogen och sprida den stora kunskap som författarna besitter till rätt målgrupper. Genom samarbetet med Av Egen Kraft Webbradio skapas förutsättningar för större spridning av litteraturen samtidigt som Av Egen Kraft Webbradio får tillgång till många karismatiska personer och en källa till spännande samtal som kommer underhålla radiokanalens många lyssnare.

"Vi tror mycket på det här samarbetet. Som nytänkande fackboksförlag vill vi hela tiden erbjuda våra författare chansen att synas och höras. Många av våra författare är experter inom sina respektive områden och det här blir en möjlighet för fler att ta del av deras kunskap och erfarenheter samtidigt som lyssnarna blir uppmärksammade på den litteratur vi erbjuder", säger Lars Rambe, VD för Hoi Publishing.

"Det här samarbetet innebär fantastiska möjligheter för både Kunskapshuset Förlag och oss. Som en av de snabbast växande radiokanalerna vill vi hela tiden bredda vårt utbud för att nå ännu flera lyssnare, och för författarna innebär det här en möjlighet att marknadsföra sig och nå ut till fler människor", säger Luis Palma Aguirre som äger och driver Av egen Kraft Webbradio.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.