Press
13 Oct, 2022

Hoi Publishing skriver avtal på två spionromaner med högaktuella Carolina Angelis

Hoi Publishing har signat högaktuella författaren Carolina Angelis på hennes nästa bok med arbetsnamnet Pelikanen. Överenskommelsen innebär även återutgivning av hennes spionroman Tunn is. Hon investerar samtidigt i förlaget och ansluter sig därmed till den allt större gruppen författare som också är delägare.

Carolina Angelis arbetar idag som säkerhetsexpert och har en bakgrund med nästan tjugo år inom underrättelsetjänsten, både FRA och MUST, vilket gör att hennes böcker ligger skrämmande nära verkligheten.

Hoi Publishing kommer redan i januari 2023 att återutge spionromanen Tunn is i pocket. Boken har fått stor uppmärksamhet och redan sålt i flera tusen exemplar. Carolina är just nu aktuell med Dominoeffekten på annat förlag med utgivning i flera länder och följer sedan alltså upp med den nya romanen Pelikanen med planerad utgivning hösten 2023 hos Hoi. Carolina Angelis samarbetar även med Script46 kring film- och teverättigheterna på hennes böcker - Script46 som Hoi Publishing nyligen skrev samarbetsavtal med och även har investerat i.

"Vi ser mycket fram emot att få arbeta tillsammans med Carolina Angelis. Hon har stor trovärdighet inom sitt expertområde och det ger hennes spännande spionromaner relevans och aktualitet som få andra. Det här är en författare att hålla ögonen på framöver", säger Lars Rambe, VD för Hoi Publishing.

"Det känns helt rätt för mig att gå till Hoi Publishing. Deras sätt att samarbeta med sina författare är både inspirerande och modernt och jag känner mig redan hemma på förlaget ", säger Carolina Angelis.

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.