Press
19 Sep, 2024

Medimi AB: Medimi bjuder in till digital bolagspresentation och Q&A

Uppdaterad:
19 Sep, 2024

Mot bakgrund av tidigare kommunicerad företrädesemission, bjuder Medimi AB ("Medimi" eller "Bolaget") härmed in till en bolagspresentation, en uppdatering gällande de rådande aktiviteterna som sker i Bolaget samt en Q&A. Presentationen kommer hållas digitalt på Zoom den 24 september kl. 15:00.

Med anledning av den kommande företrädesemissionen samt rådande aktiviteter kopplat till kommersialisering och expansion, kommer Medimi att ge en kortare bolagspresentation om pågående projekt samt kommande milstolpar. Bolaget kommer representeras av styrelsens ordförande Anders Haskel och vd Johan Wiesel.

"Det är viktigt och uppskattat att ha dialog med flera aktieägare, befintliga såväl som potentiellt nya, vilket normalt görs vid delårsrapporter, investerarmöten eller direktmöten.  Med anledning av företrädesemissionen ger vi ytterligare en möjlighet till samtal, samt publicering av summerad information efter mötet", kommenterar vd Johan Wiesel.

Investerarpresentation och Q&A-sessionen kommer att äga rum tisdag 24 september kl.15:00-15:45. Registrering av deltagande sker via länk

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_v47M6j3MSdayv7NYDCWgSg

Du kan redan nu skicka in potentiella frågor till Bolaget på info@medimiab.com.

För ytterligare information

Vd Johan Wiesel
Mail johan.wiesel@medimiab.com

Mobil +46 (0)76 117 97 93

Om Medimi AB

Medimi AB utvecklar lösningar som ger vårdtagare och personal trygg och effektiv läkemedelshantering. Våra lösningar omfattar hela kedjan, från läkare till dispensering i hemmet. Produkterna ligger i teknisk framkant och är utvecklade för integrering i IT-miljöer. Bolaget är noterat på Spotlight Stockmarket och har sitt säte i Lund.

För mer information, besök www.medimiab.com

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.