Redaktionen
28 Sep, 2023
Beyond Frames Meta

Nytt VR-headset från Meta - Hur påverkar detta Beyond Frames?

Uppdaterad:
28 Sep, 2023

Under Metas årliga konferens pratades det en hel del om företagets nya VR-headset “Meta Quest 3” som kommer att lanseras den 10 oktober i år. Den nya versionen kommer att ha en nättare design, bättre högtalare samt bättre kameror. Enligt Meta kommer också denna version, till skillnad från föregångaren, att ha en dubbelt så hög grafikprestanda vilket avsevärt förbättrar spelgrafiken, upplösningen och responstiden.

Det är betydelsefullt för Beyond Frames att VR-headsets hela tiden utvecklas till att skapa en bättre och smidigare upplevelse för användaren. Detta beror på att företagets tillväxt drivs av nya hårdvarulanseringar eftersom dessa ökar antalet potentiella kunder för företaget. Som nämndes i rapportkommentaren tror vi på TradeVenue att Metas hårdvarulansering påverkar Beyond Frames tillväxt och marginaler positivt, framförallt med tanke på att Meta är världens största företag inom VR-hårdvara. 

Läs mer om Beyond Frames

Vanliga frågor om Meta Quest 3

Hur mycket kostar Meta Quest 3?
Vart kan du läsa mer om Meta Quest 3?
När lanseras Meta Quest 3?
TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.