Press
29 Feb, 2024
RMD tillväxtprogram

Railway Metrics and Dynamics utvald till Business Swedens tillväxtprogram Catalyst

Uppdaterad:
29 Feb, 2024

En kraftfull språngbräda som accelererar internationell tillväxt. Så beskrivs Business Swedens tillväxtprogram Catalyst. Tilldelningen kommer underlätta den globala expansionen för Railway Metrics and Dynamics, vars teknik digitaliserar järnvägen.

Railway Metrics and Dynamics är utvald till Business Swedens prestigefyllda och exklusiva tillväxtprogram Catalyst. Det tilldelas Sveriges mest innovativa och lovande företag, och är en kraftfull språngbräda som accelererar tillväxt på den internationella marknaden.

- Vi är mycket glada över att Railway Metrics and Dynamics kommer att delta i vårt Catalyst-program. Bolaget har valts ut av vår jury eftersom vi ser stor global marknadspotential för smarta digitaliseringslösningar inom järnvägssektorn, och att Railway Metrics and Dynamics har innovativa lösningar med potential att lösa kritiska problem för många företag globalt, säger Linus Nissen, Export Advisor på Business Sweden.

Catalyst-programmet inkluderar bland annat en skräddarsydd projektplan för marknadsinträde, coachning av erfarna rådgivare och tillgång till Business Sweden globala kontaktnät.

- Att tilldelas Catalyst är väldigt hedrande. Det kommer dessutom i helt rätt tid, precis när vi är i färd med att skala upp bolagets produktion. Programmet kommer att underlätta vår globala expansion med att få ut vår systemlösning för realtidsövervakning av järnvägen på den internationella marknaden, säger Jan Lindqvist, vd på Railway Metrics and Dynamics.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.