Redaktionen
29 Sep, 2023
Redsense Medical handel USA

Redsense Medical har börjat handlas på OTCQX i USA

Uppdaterad:
2 Oct, 2023

Redsense Medical har blivit godkända för aktiehandel på handelsplatsen OTCQX i USA. OTCQX drivs av OTC Markets Group och är en handelsplats för värdepapper som inte är noterade på den amerikanska börsen. Handeln påbörjades den 29 september 2023 under kortnamnet RDSNF. 

På TradeVenue ser vi det som mycket positivt att Redsense Medicals aktie också noteras i USA. Detta beror delvis på företagets stora fokus på den amerikanska marknaden och delvis på att USA har den absolut största aktiemarknaden. Dessutom tror vi att en dubbelnotering kommer att förbättra Redsense Medicals anseende, vilket i sådana exempelvis kan påverka aktiekursen i positiv riktning. 

Pontus Nobréus
Pontus Nobréus
VD Redsense Medical

“Vi är glada över att nu kunna erbjuda amerikanska investerare möjligheten att börja handla Redsense Medical aktier. Dessutom genom en cross-trade på OTCQX förenklar vi processen för internationella investerare och institutioner som överväger att handla dessa aktier. Med största delen av vår omsättning i USA och vårt starka fokus på denna marknad är dubbelnoteringen ett naturligt steg för att möta det ökade intresset för Redsense Medical."

Följande citat är en översättning av den ursprungliga pressreleasen som genomfördes på engelska. Denna version har blivit översatt av TradeVenues redaktion och har inte blivit godkänd av någon representant från Redsense Medical. Om ni önskar läsa kommentarerna i dess ursprungliga språk, vänligen klicka på följande länk

Senaste nytt om Redsense Medical

Vanliga frågor om Redsense Medical

Vilken börs är Redsense Medical listad på?
Vilken marknad är Redsense Medicals huvudmarknad?
Vart kan man läsa mer om Redsense Medical?
TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.