Press
23 May, 2024
sensodetect jv kina

SensoDetect uppdaterar gällande joint venture i Kina

Uppdaterad:
23 May, 2024

Bolaget SensoDetect har fortsatt sina samtal med flertalet Joint Venture (JV) intressenter i Kina under våren. En av dessa intressenter, Xiamen Encheng Group Co. Ltd, besöker SensoDetect i Malmö den 29 maj för att fördjupa dialogen samt diskutera nya gemensamma projekt.

"Ett JV i Kina ger oss en bättre möjlighet till ett snabbare produktgodkännande av NMPA (motsvarigheten till Läkemedelsverket i Kina). Det skapar även en genväg till att etablera viktiga kontakter för att ytterligare kunna växla upp mot en planerad framtida expansion på en gränslös marknad med en extremt hög tillväxtpotential.

Ett JV ger oss även bättre förutsättningar för att forska lokalt och på så vis snabbare få till en "Standard för screening av ADHD och Autism av alla barn i åldern 0-7 år" godkänd av Kinesiska staten.

För att komma till avslut i en av JV diskussionerna och för att initiera tidigare samarbeten gläder det mig speciellt att välkomna styrelseordföranden för Xiamen Encheng Group Co. Ltd, Dr Wang, till våra lokaler i Malmö den 29 maj." säger VD Per-Anders (PA) Hedin.

senso joint venture kina
Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Läs även

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.