Press
5 Sep, 2024
sensodetect nyhet

SensoDetect utökar den kliniska täckningen vid utnämnandet av Dr. Mohamed Hussein Atwa Ahmed till "Global Head of Clinical Research"

Uppdaterad:
5 Sep, 2024

"Utnämnandet av Dr. Mohamed Hussein Atwa Ahmed* som Global Head of Clinical Research är ytterligare steg framåt för att närma sig fler marknader och då specifikt USA. Det är även ett viktigt steg i rätt riktning för att knyta till sig nyckelpersoner till slutförandet av vår autism (ASD) studie** i Saudiarabien samt per automatik då även en utökning av våra försäljningsmöjligheter globalt." säger VD Per-Anders (PA) Hedin.  

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

*Dr. Mohamed Hussein Atwa Ahmed. Dr. Atwa, som är född och bosatt i Saudiarabien, har en M.B.B.CH (Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery) från Suez Canal University i Ismailia, Egypten. Sin specialistutbildning inom hjärtkirurgi avslutades han 2018. Dr. Atwa innehar även ett Post Graduate Diploma of Hospital Management från American University of Cairo och har en mångårig erfarenhet inom kliniska studier i Saudiarabien. 

sensodetect

**"Early, objective detection of autism" är en klinisk studie som genomförs på Princess Noura University Hospital, i Riyadh, Saudi Arabien. Målet med studien är att identifiera unika biomarkörer för ASD hos nyfödda barn. Resultatet av studien kommer att möjliggöra ett världsunikt och revolutionerande 15 minuters test, inom vilket hörsel och ASD testas samtidigt redan 24 timmar efter födseln. 

Läs även

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.