Press
26 Aug, 2024
nodebis nedlagd utredning

Utredningen kring styrelseordförande Lars Saves handel i Nodebis-aktien under februari 2023 har lagts ned

Uppdaterad:
26 Aug, 2024

Nodebis Applications AB (publ) ("Nodebis" eller "Bolaget") offentliggjorde den 12 mars 2024 att Bolaget informerats om att Bolagets styrelseordförande, Lars Save, var under utredning för misstanke om marknadsmanipulation kopplat till handel i Nodebis aktie under februari 2023. Nodebis har informerats om att Ekobrottsmyndigheten har beslutat att lägga ned utredningen.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

“Jag är glad och lättad att utredningen nu läggs ner och att man kommit till samma slutsats som styrelsen i sin uttalade support för bolagets ordförande redan när ärendet påbörjades. Vi beklagar den långa handläggningstiden och den oro som detta kan ha förorsakat våra aktieägare. Nu tittar vi alla framåt och kan ha fullt fokus på bolagets väl”, säger Lena Sundsvik, VD och koncernchef för Nodebis Applications AB (publ).

För mer information, vänligen kontakta:
Lena Sundsvik VD / Koncernchef
lena.sundsvik@nodebis.se
mobil: +46 70-385 0599

nodebis insiderhandel utredning

Om Nodebis Applications AB (publ)

Nodebis Applications är noterad på Nordic SME sedan 2 december 2022. Alfanode AB är största ägare med 63,13 % av både röster och kapital. Totalt har bolaget ca 2 000 aktieägare.

Nodebis tillhandahåller tjänster för delningsekonomins behov av resursallokering och optimering av resurser samt digitala tjänster och applikationer för beslutsfattare i privat och offentlig sektor.

Bifogade filer
Utredningen kring styrelseordförande Lars Saves handel i Nodebis-aktien under februari 2023 har lagts ned

Läs även

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.