14 Sep, 2022

Spara el-kampanjIdag kan vi läsa om att Energimyndigheten i Sverige har planer för att sjösätta en kampanj för att få svenska folket att spara på elen för att minska risken för eleffekt-brist i vinter. Visst, vi är de första att störa oss på att vi hamnat i den här situationen och alla lögner om vad som orsakat den. Men nu är vi där vi är och då får vi göra det bästa av situationen så de nya politikerna får chansen att fixa till det långsiktigt. Därför är det såklart rimligt att vi alla försöker effektivisera och spara på både el och pengar. Därför välkomnar vi den här planerade kampanjen, med viss irritation men ändå.
 

Synd att inte politikern lyssnade på Percy Barnevik när han uttalade de bevingade orden "Sverige har billig el, ren el, säker el. Vi har kort sagt den elförsörjning alla länder skulle vilja ha. Och vårt huvudsakliga bekymmer är hur vi på kortast möjliga tid ska komma ur denna situation".

Läs mer:

https://www.affarsvarlden.se/artikel/myndighetens-krisplan-spara-el-kamp...

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.