23 Apr, 2019

Veckans materbjudanden - v 17

Ja vecka 17 är det alltså nu. Snacka om skönt med vår, 15 grader varmt i skuggan nu strax efter kl 9 på morgonen. Jag har redan satt större delen av utdelningen från Sampo i arbete, ska strax ut på 8 km promenad med podd i öronen och sen ikväll blir det löpintervaller med en kompis. En härlig dag!

Nu har alla butiker vaknat efter påskhelgen och kommit ut med nya veckans erbjudanden. Som jag skrev igår har vi rätt välfyllda lager både i kyl och frys, men några få vettiga erbjudanden var det trots allt denna vecka så får äta ur lite och fylla på i frysen i slutet på veckan.

Vi äter alla middagar ihop och då min fru numera jobbar 3-4 dagar i veckan så blir det även lunch ihop runt 3 gånger i veckan. Det gör att jag äter enklare lunch som jag fixar så snabbt och enkelt som möjligt de övriga 4 dagarna. Målet här är minst 35 gram protein per portion och max 15 minuters tillagningstid, helst under 10 kr när jag äter hemma. Jag siktar på att äta linsgryta med några köttbullar en dag i veckan (gjort storkok linsgryta och fryst in och tar ut några frysta kycklingköttbullar), ärtsoppa en dag i veckan (färdigköpt korv) samt sill, potatis och kokt ägghalvor en dag i veckan (har 5 burkar sill så blir lagom med en burk per gång en gång i veckan till slutet av maj och sen lite uppehåll fram till midsommar). Ungefär en gång i veckan blir det lunch ute med någon kompis eller på något event av något slag. Jag har absolut inga problem att rulla runt på samma måltider vecka efter vecka och när sillen är slut kan det mycket väl bli ärtsoppa två dagar i veckan under en period.

Så över till veckans något begränsade erbjudanden i matbutikerna:

Willys
Fläskytterfilé 39,90 kr/kg
Ost 49,90 kr/kg
Päron 9,90 kr/kg
Vindruvor 500 gram 15 kr 
Siaglass 1,5 liter 26,90 kr
Grillost 125 gram 10,90 kr

ICA Maxi
Smör 500 gram 30 kr

Coop Forum
Nötfärs 59,90 kr/kg
Vindruvor 500 gram 15 kr
Revben 39,90 kr/kg

City Gross
Ost 49,95 kr/kg

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.