13 Nov, 2017

Utdelning från H&M 3 798 kr

 

Jag kommer att snart få en utdelning från H&M på drygt 3 798 kr och funderar på vad jag ska handla för dem. Jag vet definitivt vilka innehav som jag inte kommer fylla på mer är Bravida, H&M, Castellum och andra fastighets innehav.

 

När det gäller H&M så har jag redan en stor andel där och de samma gäller Bravida + Fastighetsaktier. Just nu ligger jag tungt i fastighetsbranschen och även om Bravida inte är någon fastighetsaktie så ligger den väldigt nära den branschen.

 

Det jag funderar på är att köpa på mig mer är något Kanadensisk innehav som jag redan äger. Enbridge Fund Income, Domtar Corp eller Corus Entertainment. Min egna småskaliga Kanadensiska Fond.  Det kan också bli AT&T, som jag har haft på bevakning ett bra tag nu. 

 

Just nu gäller det att vara fullinvesterad och återinvestera utdelningen. I bolåneportföljen har jag bara Obligationsfonder. 

 

 

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.