Press
18 Aug, 2023

Fastpartner tecknar ett 10-årigt hyresavtal med Aftén Bil

Uppdaterad:
18 Aug, 2023

Fastpartner har tecknat ett 10-årigt hyresavtal avseende 2 773 kvadratmeter i Arlandastad med Aftén Bil AB. Lokalen inrymmer butiksytor för försäljning samt verkstadsdelar för service.

Etableringen av den nya bilhallen är ett viktigt steg i Aftén Bils strategi att expandera sin verksamhet i Storstockholm och blir ett försäljningsställe för bland annat Volkswagen. Arlandastad ligger strategiskt beläget mellan Stockholm och Uppsala samt väldigt nära det trafikintensiva Arlanda flygplats.

- Vi fortsätter vår satsning och Arlandstad ligger strategiskt bra till och det är en modern bilhall, säger Johan Aftén på Aftén Bil.

- Det är glädjande att Aftén Bil har valt att satsa hos oss i Arlandastad, säger Fredrik Backlund, uthyrare på Fastpartner.
Arlandastad är navet för produkt- och tjänsteföretag i Sigtuna. Området ligger i anslutning till E4:an, och till Uppsala respektive Stockholm är restiden med bil cirka 20 minuter. Tåg och pendeltåg stannar vid närbelägna Märsta järnvägsstation. Knutpunkterna i regionen runt Arlandastad är Märsta Centrum som har ett rikt utbud av mat, kultur och shopping, Rosersberg som är en hubb för logistik, samt Arlanda flygplats som varje år passeras av cirka 30 miljoner resenärer.

Stockholm den 18 augusti 2023

För vidare information vänligen kontakta:

Fredrik Backlund, Uthyrare Fastpartner AB
Telefon: 08-402 34 82
E-post: fredrik.backlund@fastpartner.se

Patrik Arnqvist, Regionchef Fastpartner AB
Telefon: 08-402 34 89
E-post: patrik.arnqvist@fastpartner.se

Informationen lämnades för offentliggörande den 18 augusti 2023 kl 10:00.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.