Press
18 Nov, 2022

Hoi Publishing: Hoi Agency representerar Carolina Angelis

Hoi Agency har skrivit representationsavtal med författaren Carolina Angelis och kommer att arbeta med hennes bokrättigheter på global basis. Detta kompletterar såväl de tidigare förlagsavtalen på Angelis spionromaner för utgivning i Sverige som det avtal Angelis redan har med Script46 AB, där Hoi Publishing är delägare, vad avser rörlig media.

Carolina Angelis är en mycket efterfrågad säkerhetsexpert och har tidigare arbetat nästan tjugo år inom underrättelsetjänsten, både FRA och MUST.

Hoi Agency stärker nu sitt stall av intressanta författare ytterligare genom representationsavtalet med Carolina Angelis. Författarskapet som omfattar två spionromaner med en tredje bok på väg väcker redan mycket intresse, vilket nu förstärks ytterligare när frågor om hur man rekryterar spioner och hur underrättelseverksamhet verkligen fungerar har hamnat i strålkastarljuset genom den aktuella spionskandalen.

"Vi uppskattar mycket det förtroende Carolina Angelis ger oss också som förlagsagentur. Det här är en del av vår verksamhet som vi ser kommer växa framöver och som visar stor potential. Carolina Angelis passar mycket bra hos oss och vi förväntar oss intresse för hennes böcker i utlandet redan kommande månader", säger Lars Rambe, VD för Hoi Publishing och ansvarig för Hoi Agency.

"Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med teamet på Hoi Agency. Det är tydligt att vi kan göra mycket tillsammans", säger Carolina Angelis.

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.