Press
14 Dec, 2022

Hoi Publishing skriver avtal med terroristexperten Magnus Norell

Hoi Publishing har genom sitt fackboksimprint Kunskapshuset Förlag signat författaren och terroristexperten Magnus Norell för utgivning av hans självbiografi En personlig resa i reviderad utgåva.  Den gemensamma målsättningen för framtiden är fler utgivningar tillsammans.

Kunskapshuset Förlag, en del av Hoi Publishing, har skrivit avtal med den kända terroristexperten Magnus Norell på hans självbiografi En personlig resa som kommer i uppdaterad och reviderad utgåva hösten 2023.

Med hänsyn till att förlaget redan arbetar med flera etablerade säkerhetsexperter bland författarna passar Magnus Norell och hans författarskap mycket bra på förlaget. Samarbetet har därför som uttrycklig målsättning att det ska kunna leda till flera kommande publikationer.

"Magnus Norell har en lång karriär bakom sig som forskare och tongivande expert på terrorism, politiskt våld, demokratifrågor och säkerhetspolitik i Mellanöstern och Centralasien. Säkerhetsfrågor har sällan varit mer aktuella än i dagens samhälle och vi ser med spänning fram emot att arbeta med Magnus som författare", säger Lars Rambe, VD för Hoi Publishing.

"Det är dags för en uppdaterad självbiografi och jag har även funderat på var jag vill vara med mina böcker framöver. Att välja Kunskapshuset Förlag känns helt rätt.", säger Magnus Norell.

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.