Press
30 Jun, 2024
cret årsstämma 2024

Kommuniké från Creturners årsstämma 2024

Uppdaterad:
1 Jul, 2024

Aktieägarna i Creturner Group AB (publ) höll årsstämma den 30 juni 2024 i Stockholm

Aktieägarna i Creturner Group AB (publ) höll årsstämma den 30 juni 2024 i Stockholm och beslutade om bl.a.följande:

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Årsredovisning
Årsredovisning och revisionsberättelse framlades och resultat- och balansräkningen fastställdes. Det beslutades att disponera bolagets resultat i enlighet med styrelsens förslag i ny räkning. Någon utdelning skall inte utges.

Ansvarsfrihet
Stämman beslutade att lämna ansvarsfrihet åt styrelseledamöterna och verkställande direktören.

Arvoden
Styrelsearvodet fastställdes med 30 000 kronor. Ersättning till bolagets revisor beslutades att utgå enligt godkänd räkning.

Styrelse
Stämman beslutade om omval av Patrik Axsäter och Daniel Moström som ledamöter, därtill nyvaldes Johan Nyrén, Stefan Schill som ledamöter. Johan Nyrén nyvaldes även som styrelseordförande.

Revisor
Stämman beslutade att intill tiden för utgången av nästa årsstämma som revisor välja auktoriserade revisorn Jimmy Do från Bakertilly med suppleant som revisor.

Bemyndigande
Stämman beslutade styrelsens förslag till beslut om bemyndigande för styrelsen att besluta om nyemission av aktier samt emission av teckningsoptioner och/eller konvertibler.
Stämman beslutade enligt styrelsens förslag till beslut om bemyndigande för styrelsen att vidta smärre justeringar av beslut fattade vid stämman i samband med registrering hos Bolagsverket och Euroclear Sweden AB
För ytterligare information vänligen kontakta: Daniel Moström, VD för Creturner Group AB (publ) på 070-744 69 01 eller via mail, daniel.mostrom@Creturner.com

Bifogade filer
Kommuniké från Creturners årsstämma 2024

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.