Laddar annons
Press
9 Oct, 2024
sensodetect mena regionen

SensoDetect® inleder samarbete med Al Masarat Almutawira Commercial Broker L.L.C för att ytterligare förstärka sin närvaro i MENA regionen

Uppdaterad:
10 Oct, 2024

SensoDetect har slutit ett strategiskt kommersiellt agentavtal med Al Masarat Almutawira Commercial Broker L.L.C, en välkänd kommersiell mäklare baserad i Dubai, UAE. Samarbetet syftar till att snabbare föra SensoDetects banbrytande diagnostiska teknologi, SensoDetect® BERA (Brainstem Evoked Response Audiometry), till vårdprofessioner i hela MENA regionen. 

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Al Masarat Almutawira kommer att fungera som SensoDetects exklusiva representant på flera viktiga marknader, däribland UAE, Qatar, Bahrain, Kuwait, Oman, Egypten och Jordanien. De kommer att marknadsföra och driva på försäljningen av SensoDetects medicintekniska produkter och säkerställa ett skräddarsytt stöd för lokala vårdgivare med fokus på integritet och professionalism i alla affärer. 

Per-Anders (PA) Hedin
Per-Anders (PA) Hedin
VD

Vi är entusiastiska över att samarbeta med Al Masarat Almutawira, ett företag som delar vår passion för att förbättra vårdlösningar. Tillsammans kommer vi att snabbare nå en bredare publik med vår innovativa teknologi och göra en verklig skillnad i patientvården i hela MENA. Detta samarbete markerar även ett viktigt steg i vår strävan att öka tillgången till och kvaliteten på vård i regionen.

Läs även

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.