Nyhet
22 Dec, 2023

STENDÖRREN: HYR UT 129.000 KVM I, HYRESVÄRDE 74 MLN KR ÅRLIGEN

Uppdaterad:
22 Dec, 2023

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Fastighetsbolaget Stendörren har tecknat ett 6-årigt hyresavtal med Fortifikationsverket avseende en fastighet i Upplands-Bro. Årligt hyresvärde, exklusive tillägg, uppgår till cirka 74 miljoner kronor och är fullt indexreglerat.

Det framgår av ett pressmeddelande.

"Avtalet omfattar dels fastighetens samtliga lager- och

kontorsytor samt servicebyggnader med en total uthyrbar area om cirka 129.000 kvadratmeter, dels markyta i anslutning till byggnaderna", heter det.

Fastigheten blir genom uthyrningen fullt uthyrd. Tillträde till lokalerna sker den 1 oktober 2024, omedelbart efter att avtalet med den befintliga hyresgästen Coop löpt ut.

Avtalet med Fortifikationsverket löper till den 30 september 2030, med en möjlig förlängning om ytterligare 4 år.

"Vissa moderniseringar och hyresgästanpassningar kommer att genomföras i nära dialog med Fortifikationsverket", heter det vidare.TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.