Redaktionen
13 Jul, 2023
TradeVenue påbörjar bevakningen av Bodyflight

TradeVenue påbörjar bevakningen av Bodyflight

Uppdaterad:
14 Jul, 2023

Bodyflight Stockholm är upplevelsebolaget inom inomhusflygning som satsar på att bli en ledande upplevelsekoncern. Bolaget har nyligen förvärvat VR-upplevelsebolaget VREX och har därigenom tagit de inledande stegen mot en bredare portfölj av upplevelser. Fokus framgent ligger på en förvärvsdriven expansion. Detta med fokus på lönsamhet och skalbarhet. 

TradeVenue kommer att följa Bodyflight under denna nya riktning genom att erbjuda kontinuerlig analysbevakning, exklusiva intervjuer med VD:n och andra engagerande innehåll för både befintliga och intresserade investerare. Vi kommer att vara där för att hålla er uppdaterade.

För närvarande finns det betydande tillväxtpotential att utnyttja inom Bodyflights befintliga kapacitet. Om bolaget kan öka beläggningen samtidigt som balansräkningen fortsätter att stärkas är det inte osannolikt att bolaget kan bli en attraktiv utdelningsaktie inom några år.

Vänligen ta del av den senaste periodens kursutveckling nedan.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView
Mattias Folkesson
Mattias Folkesson
VD, TradeVenue

Bodyflight har inlett en resa mot att bli en bredare upplevelsekoncern, och det kommer att vara spännande att följa bolagets utveckling. Med tillväxtpotentialen och möjligheterna till skalbarhet som följer med denna omstrukturering, tillsammans med det spännande förvärvet och intressanta nischer, tror vi att detta är en aktie att hålla ögonen på framöver. Våra analytiker kommer att publicera en initieringsanalys i samband med bolagets Q2 rapport.

Kort om förvärvet av VREX

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.