Nyhet
31 Jan, 2023
TradeVenue påbörjar bevakningen av Hoi publishing

TradeVenue påbörjar bevakningen av Hoi Publishing

Uppdaterad:
31 Jan, 2023

TradeVenue hälsar Hoi Publishing välkommen som ett nytt fullbevakat bolag. Hoi Publishing är Sveriges ledande hybridförlag med visionen att utveckla förlagsbranschen, först i Norden och därefter i andra länder. 

Med en unik och skalbar affärsmodell ska det minst sagt bli spännande att bevaka Hoi Publishings resa. Om ni vill ha de senaste nyheterna, rapportkommentarerna och ta del av ytterligare stornyheter rekommenderar vi er att följa deras bolagssida på TradeVenue. 

Hoi Publishing noterades i juli 2022

I juli 2022 noterades Hoi Publishing på NGM Nordic SME. Inför noteringen publicerade TradeVenue flertalet redaktionella artiklar, bland annat genomfördes en intervju med VD Lars Rambe som ni kan ta del av nedan. 

Hoi Publishing 2023

I samband med att Hoi Publishing blev ett fullbevakat bolag på TradeVenue så påbörjade vårt analysteam en inititeringsanalys. I denna analys om Hoi Publishing ges en grundläggande förståelse för Hoi Publishings affärsmodell, marknadsposition, historia och framtidsutsikter. 

TradeVenues analys av Hoi Publishing inkluderar även en granskning av bolagets finansiella resultat, branschtrender, konkurrens och andra faktorer som påverkar dess framtid. Analysen av Hoi Publishing syftar till att hjälpa investerare att få en förståelse för bolagets styrkor och svagheter, samt en bedömning av dess framtidsutsikter.

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.