4 Sep, 2023

Bud på Bellpal

Uppdaterad:
4 Sep, 2023
Bellpal

Bud på Bellpal?

Idag kom det lite överraskande information budet på Bellpal. Budet har föregåtts av en förhållandevis lång period av diskussioner och rykten. Vissa har ansett att budet är bluff medan andra (inklusive bolaget) har hävdat att diskussioner pågår och går bra. 

Caset verkar ha varit att ett amerikanskt bolag ska lägga bud på Bellpal för att komma åt deras börsplats.och idag kom det, om inte ett bud så iaf ett Letter of intent vilket får ses som ett steg i rätt riktning i alla fall även om alla skeptiker antagligen kommer stå avvaktande ett litet tag till. Budet verkar också vara villkorat av att budgivaren Citta Strategy Group erhåller bidrag vilket inte riktigt lovar gott.  

Budet ska enligt pressmeddelandet ligga på ca 2,6 kr per aktie om det går igenom. Det är en rätt rejäl premie det givet fredagens stängningskurs som var 1,37 kr per aktie. 

Vi äger inga aktier i Bellpal. (Vilket vi beklagar idag för vi gissar att börskursen lär öka med med närmre 100% vid börsöppning Idag) 

 

Läs mer om Bellpal

PM från bolaget

 

 

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.