31 Mar, 2019

Veckans Bästa Inlägg

 

 

Ytterligare en vecka med massa läsvärda blogginlägg har passerat och här ska vi försöka ge er de allra mest läsvärda inläggen. Självklart kan vi  ha missat något enstaka inlägg för även om vi läser väldigt många bloggar så är det så finns det så många bra bloggar att det är näst intill omöjligt att läsa att från alla. Har vi missat något får ni jättegärna fylla på med fler inlägg i kommentarsfältet.

Swedbank

 

Bolaget på allas läppar i veckan har varit Swedbank i och med polisrazzian på deras huvudkontor och det efterföljande kaoset och den kausartade stämman med handelsstopp i nästan en hel dag. Det är inte konstigt att många bloggare avhandlat just Swedbank i veckan.

 

Grazing lady skriver om att hon köpt aktier i Swedbank.

Lundaluppen har sålt Handeslbanken och köpt Swedbank.

Den tysta investeraren gjorde ett köp strax innan börsstoppet.

Investera lite mera köper också Swedbank.

Ihållande investering skriver om Swedbanks dubbelmoral när det kommer till Kryptovalutor. Tydligen vägrar de ibland att ta i köp/sälj av kryptovalutor med hänvisning till penningtvätt. samtidigt sitter de och tvättar pengar åt ryska kriminella. Jag är beredd att hålla med Ihållande invest.

Även vi på Aktiepappa har skrivit om Swedbank i ett av den senaste tidens allra mest lästa inlägg. Läs gärna vad som är fel i Swedbank.

 

Gustavs Aktieblogg däremot skriver inlägg om att han inte köper Swedbank.

 

Investacus har gjort en supersnygg screening av tillväxtbolag.

Petrusko skriver om något som alla gör men som vissa bloggare konsekvent döljer: att alla gör vi dåliga affärer ibland.

Money Cowboy skriver ett politiskt inlägg om att vår säkerhet är mer hotad än någonsin. Läsvärt!

Spartipset skriver just ett spartips. Den här gången handlar det om ett säsongsbetonat sätt att spara panger: Byt däcken själv.

 

Hoppas ni haft en riktigt go vecka och hoppas solen skiner på er den här underbara söndagen!

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.