8 Dec, 2018

Rabatt på mina böcker

Precis som att det är köpläge när substansrabatten i Investor är 20% är det nu ett riktigt köpläge i mina två böcker. Hela 20% rabatt om du köper två böcker via förlagets hemsida. Böckerna är signerade med en liten trevlig hälsning. Priset gäller under hela december, men vill du ha böckerna innan jul så bör du beställa senast måndag 17 dec.

Beställ här via www. sternersforlag.se stoppa i varukorg och ange rabattkod M30 så dras 20% av om du köper 2 böcker eller fler (en av varje eller två av samma för att ge bort i julklapp väljer du själv). Tar du en bok av varje blir det 352 kr med fri frakt. Förlaget har många böcker men erbjudandet gäller bara de två böckerna jag skrivit dvs dessa två:

Min första bok MILJONÄR INNAN 30 OCH PENSIONÄR INNAN 40 är en handbok som går igenom grunderna i sparande och placeringar. Enkla spartips blandas med lite mer extrema tips för dig som verkligen vill snabba på vägen mot rikedomen. Jag har lagt mycket fokus på att förklara den enkla sambandet mellan sparkvot i procent av lönen och hur många år det tar att kunna sluta jobba. Om man vill. Att jobba vidare och bli riktigt rik är också ett alternativ.

Min senaste bok EKONOMISK FRIHET går lite mer på djupet om fördelarna med ekonomisk frihet och strategier för hur man kan ta ut pengarna på ett sätt så att de räcker hela livet. Andra halvan av boken är ett antal intervjuer med personer som antingen är ekonomiskt fria eller på väg att bli det. Bara välja vilken person och väg man vill försöka kopiera eller inspireras av.

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.