15 Aug, 2018

Tur att jag inte jobbar

Idag har det verkligen varit fullt upp. Det är tur att jag inte längre jobbar för det förstår jag inte jag skulle hunnit med. För att inte tala om hur det hade varit om jag hade barn som skulle hämtas, lämnas och skötas om.

Dagen började med att jag gjorde en telefonintervju till nästa veckas "Fredagsintervju" här på bloggen. Så nu har jag både denna och nästa veckas fredagar klara och jag får lite andrum och chans att bygga upp lite buffert. Två intressanta intervjuer utlovas kommande veckor. Tyvärr fick jag idag beskedet att Vänsterpartiets ekonomiska talesperson Ulla Andersson tackade nej till att medverka i intervju här på bloggen. Hade varit roligt även om jag hade det på känn att det skulle bli svårt att få till.

Efter intervjun åkte jag hem till en kompis jag lovat hjälpa med att komma igång med träning och bättre mat. Han är pappaledig så vi körde ett träningspass ute på ett utegym med barnet i vagnen och sen hem till honom och lagade nyttig lunch. Jag är verkligen ingen mästerkock men kul att ändå kunna hjälpa till och bidra med lite inspiration. Han tyckte träningen var rolig och maten god, så finns viss chans att han kan hålla i det. Jag har lovat att stötta och att vi kör några pass till ihop under hösten.

Väl hemma igen tittade jag på gårdagens partiledardebatt på DI/Expressen då jag inte var hemma och kunde titta igår kväll. Jag kommer inte orka se alla debatter insåg jag direkt. Frågan är varför det måste vara en debatt hos varje mediehus? Jag har svårt att se att så mycket nytt framkommer efter de första 7 timmarnas direktsänd debatt. Sen blev det ett litet kort eget träningspass då jag mest visade och hjälpte till i förmiddags. Det är inte ofta det händer men jag kollade inte börsen en enda gång under dagen idag. Vi har ju ändå inga pengar att köpa för innan min fru får lön om en dryg vecka.

På måndag nästa vecka släpps min nya bok. Som då kommer gå att köpa både via bokhandeln och direkt från förlaget. Det gör att jag kommer signera böcker i helgen som jag hoppas kommer till mig på fredag. Som ni förstår kommer det mycket mer info om det här på bloggen så fort jag har 100% säker leverans. På söndag ska jag dessutom på utbildning inför att jag ska jobba som vallokalsarbetare på valdagen 9 september. Som ni hör är det fullt upp och riktigt synd om mig. Tur jag inte har något bokat imorgon i alla fall.

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.