29 Oct, 2018

Veckans materbjudanden v44

Jaha då var det måndag igen. Minusgrader då min fru cyklade iväg till jobbet. Hon är en krigare som skjuter upp tunnelbaneåkandet en vecka i taget, men nu tror jag det är nära. Kanske finns det för en viss typ av människor ett "one more week syndrome" när det kommer till jobbcykling precis som man pratar om "one more year syndrome" innan man vågar säga upp sig. En vecka eller dag till kan man alltid köra på. 

I samhället i övrigt tror jag det omvända är vanligare det vill säga att man skjuter upp arbetet eller gör lite mindre än planerat, snarare än att kriga på lite längre än först planerat. Att sluta röka nästa månad istället för att sluta redan nu, att vika av i en korsning och nöja sig med 5 km löpning istället för planerade 7 km, att äta upp godispåsen redan på torsdagen istället för som planerat på lördagen. "One year less syndrome" borde vi kanske prata mer om?

Måndag och ny vecka betyder också nya erbjudanden i matbutikerna. Ingen kanonvecka direkt så håller det kort. Om någon av varorna nedan lockar får ni själva kolla om det finns något mer i samma butik. Men hoppas ni precis som oss har lagren där hemma fyllda med rotfrukter, lax, ägg och helgskinka så ni klarar er ett tag.  

Willys
Äpplen 6,90 kr/kg

ICA Maxi
Kycklinginnerfilé 700 gram 25 kr

Citygross
Helgskinka 39,95 kr/kg (men hoppas ni köpte för 29,90 på Willys förra veckan)

Coop Forum
Laxsida 109 kr/kg (men hoppas ni köpte för 99 kr på Citygross förra veckan)

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.