12 Nov, 2018

Veckans materbjudanden - v46

Jag kan inte börja utan att skriva något om AIKs SM-guld igår. 9 år sen sist och 4e guldet under min livstid, men precis som mina reflektioner förra veckan när jag varit och sett sista hemmamatchen så känner jag att jag inte längre kan bli lika glad som många andra över sportsliga framgångar. Visst kul att de vann och spännande under matchen igår. Men idag är livet ganska likt hur det var förra veckan. Det har kommit lite med åldern, men samtidigt har jag många äldre i min omgivning som snarare blivit mer engagerade i sitt favoritlag när de slutade jobba och fick mindre annat att fundera på. 

Grejen med sport är ju att det är helt meningslöst om man inte själv skapar meningen och spänningen med det. Så problemet ligger hos mig att jag inte lyckas skapa mer mening med ett SM-guld i fotboll, inte att guldet i sig är oviktigt. Jag kan känna minst lika stort engagemang som andra personer för andra saker så det borde inte ha med att jag är känslokall och avtrubbad att göra. Hoppas få lite pepp av att titta på fotbollsgalan ikväll på TV4.

Nu över till det alla väntat på. Oavsett intresse för fotboll eller favoritlag. Veckans materbjudanden. Det var flera i kommentarsfältet förra veckan som hittat billig kyckling på Willys, men fanns inte i min butik och inte i kampanjbladet och inte i appen. Så här hemma är det fortfarande dåligt med kycklingfilé och vi sitter därför och pillar med ben och skit när vi äter kyckling numera. Illa. 

Willys 
Fläskytterfilé 49,90 kr/kg
Bearnaisesås 7,90 kr/burk

ICA MAXI 
Kaffe 19,90 kr
Kycklingdela 15 kr/kg
Clementiner/apelsiner 10 kr/kg
Äpple 10 kr/kg
Nötfärs 59,90 kr/kg
Ost 39,90 kr/kg (Kundkortskväll torsdag)
Popcorn 3 pack 5 kr (Kundkortskväll torsdag)
Deo 10 kr (Kundkortskväll torsdag)

City Gross
Ägg 15 st 19,95 kr
Paprika 29,95 kr/kg
Tacobröd 3 för 25 kr
Balerinakex 3 för 25 kr

Coop Forum (kan vara medlemspris)
Nötfärs 59,90 kr/kg
Bananer 12,90 kr/kg
Ägg 15 pack 15 kr

Jag väljer att lista stormarknader och kedjor som finns på många ställen. Men hittar ni fynd på mindre butiker eller lokala aktörer så tipsa gärna mig och varandra i kommentarsfältet.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.