Press
12 Sep, 2023

Bodyflight: Ny bolagsanalys från Tradevenue

Uppdaterad:
12 Sep, 2023

Tradevenue har gjort en oberoende analys av Bodyflight Sweden AB som du kan hitta här. (https://tradevenue.se/artiklar/bodyflight-analys-20376

Tadevenue ser positivt på den rad åtgärder Bodyflight tagit för att förbättra förutsättningarna framåt och säger; "Utvecklingen för det första halvåret i år har med tanke på det rådande ekonomiska läget varit mycket framgångsrikt, med en stabil omsättning och en förbättrad rörelsemarginal."

De nämner också förvärvet av VREX;

"I juli i år förvärvade Bodyflight majoriteten av aktierna i VR-upplevelsebolaget, VREX AB. Vi ser mycket positivt på denna omstrukturering av verksamheten eftersom många interaktiva upplevelser har betydligt kortare återbetalningstid än vindtunnelverksamheter och de binder också förhållandevis lite kapital."

Tradevenue avslutar analysen med en prognos där de enligt deras värderingsansats får fram ett börsvärde om ca 50 MSEK eller 3 SEK per aktie. Detta ger en uppsida om ca 70% baserat på nuvarande börskurs, vilket ger en stor kursmarginal även vid en större konjunkturell påverkan än de bedömt.

Läs analysen i sin helhet på tradevenue.se (https://tradevenue.se/artiklar/bodyflight-analys-20376)

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.