Press
9 Jul, 2024
vrex nyöppning

Bodyflight: VREX City öppnar på The Node

Uppdaterad:
9 Jul, 2024

VREX öppnar ett VR-center den första augusti på The Node, mitt i centralaste Stockholm. 

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Mitt på Sergels torg, under fontänen, ligger The Node. En flexibel och central mötesplats som har allt du behöver för ett häftigt evenemang. Tillsammans med en nyskapande mix av musikstudio, mötesplats, bar och restaurang kommer VREX nu att husera likt en resident DJ under dygnets vakna timmar.

Etableringen på The Node innebär att vi kommer att kunna erbjuda ännu mer till våra kunder och besökare i form av upplevelse, ihop med konferens, mat och dryck. VREX är en perfekt aktivitet som kan kombineras med en AW, eller varför inte konferens med företaget? Placeringen mitt i city möjliggör även att nå ut till turister på ett enkelt sätt vilket gör att antalet  drop in-gäster kommer att öka.

vrex bodyflight

På The Node samlas musikskapare med kollegor från andra konstnärliga fält för att utveckla och utvecklas tillsammans. I en lokal om 2 400 kvadratmeter mitt på Sergels torg, i hjärtat av Stockholm, ryms 15 inspelningsstudior och replokaler, mötesrum och ytor för skapande.

"VREX på The Node kommer kommer bli ett fantastiskt tillskott som ger våra besökare ett mervärde vad gäller upplevelser. Vi är väldigt glada att ha fått in VREX till oss på The Node, mitt i Stockholms city", säger Jeanette von Arnold, grundare och VD på The Node.

"Öppningen på The Node kommer att ge fina synergier där våra besökare kan komma och äta, dricka och uppleva fantastisk VR. Vi är otroligt pepp på att dra igång den första augusti och vi kommer synas och höras för alla förbipasserande", säger Micha Velasco VD på Bodyflight Sweden AB.

Väl mött på VREX city och the Node.

Läs även

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.