Press
3 Jul, 2024
fastpartner uthyrning

Fastpartner hyr ut 513 kvm till STC i Liljeholmen

Uppdaterad:
3 Jul, 2024

STC, en av Sveriges största gymkedjor, har tecknat hyresavtal avseende en lokal om 513 kvadratmeter i fastigheten Syllen 4 på Förmansvägen 11 i Liljeholmen. STC har ett brett träningsutbud i en anda som präglas av glädje, passion och gemenskap med målet att sätta människor i alla åldrar i rörelse. De luftiga lokalerna har en mycket god takhöjd och ligger precis intill tvärbanans station i Årstadal.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Fastigheten Syllen 4 omfattar cirka 11 000 kvadratmeter lokaler och är miljöcertifierad enligt BREEAM In-Use Very Good. Cykelrum, miljörum och garage i två våningsplan samt helt nya hissar och ventilationsanläggning ger en funktionalitet i toppklass. Läget i Liljeholmen är fantastiskt, endast ett stenkast från tvärbanans station i Årstadal varifrån man tar sig snabbt till Liljeholmens Galleri och T-bana eller tågstationen i Årstaberg. Området erbjuder ett brett serviceutbud och vid Liljeholmskajen finns många restauranger samt en trevlig miljö för avkopplande lunchpromenader.  

- Vi hälsar STC varmt välkomna som hyresgäst på Förmansvägen 11. Vi är stolta över att vi tillsammans hittat en strategiskt bra lösning för STC som kompletterar kedjans över 200 befintliga anläggningar på ett bra sätt, säger Thomas Nilsson, Förvaltare hos Fastpartner.

Stockholm den 3 juli 2024

För vidare information vänligen kontakta:

Thomas Nilsson, Förvaltare Fastpartner AB
Tel: 08 - 645 40 71
E-post: thomas.nilsson@fastpartner.se

Christopher Johansson, vVD Fastpartner AB
Tel: 08 - 562 517 07
E-post: cj@fastpartner.se

Informationen lämnades för offentliggörande den 3 juli 2024 kl 10:00.

Läs även

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.