Press
20 Sep, 2024
nyfosa val styrelse

Valberedning 2025

Uppdaterad:
20 Sep, 2024

Enligt beslut vid Nyfosas årsstämma 2024 har styrelsens ordförande sammankallat en valberedning inför årsstämman 2025 i enlighet med instruktionen för valberedningen.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Valberedningen består av:

  • David Mindus, utsedd av AB Sagax tillika styrelseordförande i Nyfosa,
  • Lennart Francke, utsedd av Swedbank Robur Fonder,
  • Johannes Wingborg, utsedd av Länsförsäkringar Fondförvaltning AB, och
  • Tobias Kaj, utsedd av Lannebo Kapitalförvaltning.

Lennart Francke har utsetts till valberedningens ordförande.

Information om valberedningens arbete finns på Nyfosas webbplats www.nyfosa.se. Aktieägare som önskar lämna förslag till valberedningen kan vända sig till valberedningen på e-post till valberedningen@nyfosa.se eller med brev till Nyfosa AB, Att: Valberedningen, Box 4044, 131 04 Nacka. För att valberedningen ska kunna behandla inkomna förslag på ett konstruktivt sätt bör dessa vara valberedningen tillhanda senast den 31 januari 2025.

Nyfosas årsstämma för 2025 kommer hållas i Stockholm den 6 maj 2025.

nyfosa välja styrelse

För mer information, vänligen kontakta:
Lennart Francke, valberedningens ordförande, tel 070-536 62 78

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 20 september 2024 kl. 07:30 CEST.

Om Nyfosa

Nyfosa är ett transaktionsintensivt fastighetsbolag som skapar värde genom att bygga hållbara kassaflöden och ständigt utvärdera nya affärsmöjligheter. Med vår opportunistiska strategi investerar vi i fastigheter i olika geografier och kategorier. Vi är idag aktiva på den svenska, finska och norska marknaden med fokus på kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Fastigheterna förvaltar och utvecklar vi i nära samarbete med hyresgäster och omgivande samhälle med perspektivet att hållbarhet och lönsamhet hör ihop. Den 30 juni 2024 uppgick Nyfosas fastighetsvärde till 39,0 MDSEK. Nyfosas aktie är noterad på Nasdaq Stockholm Large Cap sedan 2018. Läs mer på www.nyfosa.se.

Bifogade filer
Valberedning 2025

Läs även

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.