Press
4 Jul, 2023

White Pearl Technology Group AB: Följ White Pearl Technology Group på TradeVenue

Uppdaterad:
4 Jul, 2023

Investerare kan nu följa företagets resa på First North Growth Market i Stockholm som startade den 29 juni 2023. TradeVenue, som drivs av FairValue, övervakar börsnoterade företag regelbundet; dess experter och analyser har örat mot marken på den svenska marknaden. Plattformen har en stor nationell räckvidd och når ut till över 300 000 investerare.

White Pearl Technology Group är en internationell koncern inom IT-tjänster med global närvaro i trettio länder. Partnerskapet med TradeVenue erbjuder en möjlighet att följa WPTG-aktien i en svensk kontext.

­- Vi värdesätter våra nära 7000 aktieägare i Sverige, och självklart kommunicerar vi med dem i våra egna kanaler. TradeVenue ger dock sitt unika perspektiv på viktiga företagshändelser och skriver om WPTG-aktien ur ett investerarperspektiv," säger Marco Marangoni, VD för White Pearl Technology Group.

Företagspresentationen uppdateras kontinuerligt och kommuniceras regelbundet i alla FairValues kanaler.

- Vi är glada att kunna meddela att White Pearl Technology Group inkluderas på vår plattform, ett unikt IT-företag med en stark närvaro i världens snabbast växande och dynamiska regioner. Som en del av TradeVenue kommer intressenter i White Pearl Tech att dra nytta av ett brett utbud av IR-tjänster. Dessa tjänster innefattar omfattande analytisk täckning, insiktsfulla kommentarer som syftar till att hjälpa investerare att identifiera nyckelhändelser från pressmeddelanden och andra företagsaktiviteter, samt möjligheten att skapa robusta kontakter med samtida investerarnätverk på forum och sociala medieplattformar, säger Mattias Folkesson, Vd på FarValue.

Länk till TradeVeneu https://tradevenue.se/foretag/white-pearl-technology-group

Denna information lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för publicering kl. 11.30 CEST den 4 juli 2023.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.