16 Nov, 2019

Utdelningar

Uppdaterad:
24 Jan, 2023

Då jag, sedan sommaren 2016, lämnade skuggan och trädde fram i offentlighetens ljus, har jag valt att inte diskutera min portfölj och ekonomi i form av summor. Detta är något som jag själv inte tycker är "kul/roligt", men jag är inte bekväm med att visa hela bloggosfären hur min privata ekonomi ser ut. Således blir nedan diagram något ofullständigt och otydligt. Emellertid är det i alla fall något som visar att jag fortsätter vandrar på den väg som jag än gång för länge sedan valde att beträda.

I prognosen har jag räknat med en utdelningstillväxt (organisk + ny/återinvesteringar) på 10 %. Lågt, eller högt, står hos betraktarens att döma, men jag går med tron att saker i mitt liv kommer att hända, saker som inte går att planera. Jag beskrev lite om detta i mitt inlägg "Life Happens".

Gällande utvecklingen av min totala ekonomi finns ej mycket att säga mer än att trenden skall vara stigande. Även här gäller samma som ovan att saker kan, och högst sannolikt kommer, att hända. Det jag fokuserar på är den långsiktiga trenden och inget mer.

Utdelningar
Utdelningar
TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.