4 Jul, 2018

Hur utveckla bloggarna här på TradeVenue?

När jag berättade att jag skulle flytta min blogg hit till TradeVenue fick jag en hel del kommentarer på min gamla blogg med gamla läsare som var lite oroade över bloggens framtid och tveksamma om de skulle fortsätta att följa mig. Jag vet att förändring alltid brukar leda till lite negativa kommentarer men blev ändå lite förvånad över omfattningen då jag själv följt flera bloggar här och tycker det funkat bra, speciellt efter den senaste uppdateringen av hur bloggarna ser ut i mobilen för några månader sen. Jag hade givetvis inte flyttat bloggen om jag skulle tro att det skulle bli till det sämre.

Jag har pratat med ansvariga på TradeVenue som tagit del av kommentarerna och de är givetvis intresserade hur bloggarna här kan bli ännu trevligare att följa. Innan de påbörjar utvecklingsarbete vore det dock bra med ännu lite mer kött på benen.

Detta är vad de har tagit till sig efter att ha läst alla kommentarer (men de är tacksamma för fler kommentarer eller förtydligande kring vad ni ser för problem):

- RSS-funktion svår att hitta (ligger i menyn till vänster om bloggen nu)

- RSS-feed för kommentarer

- Jobbigare att kommentera. De ska se över hur detta kan förbättras. Kom gärna med konkreta tips!

- Läsbarheten. Ska se över hur den kan förbättras. Någon kommenterade för stor text, det var för liten innan nya designen, så en balans behöver hittas, vad tycker ni om storleken? Något TradeVenue själva reagerat på är eventuellt aningen för ljus text. Vad tycker ni om ljus/färg?

- Någon hade klockat på "Bloggöversikt" och uppmuntrats att logga in för att kunna använda funktionen. Den är till för att få en översikt för ens egna blogginlägg vilket gör att man måste vara inloggad. Denna kommer gömmas när man inte är inloggad för att inte skapa förvirring. Istället kommer nytt sätt ordnas för att få översikt över bloggarna. Tills vidare hittar ni åtminstone alla toppbloggare på startsidan.

- Något andra önskemål på kort eller lång sikt? Ju mer konkret desto bättre.

Återigen stort tack för ert engagemang! Kommentera gärna här eller maila mig på bloggmiljonaren@hotmail.com, så lovar jag framföra det som har med funktionerna här på bloggen att göra till TradeVenue.

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.