22 Apr, 2019

Påsken

Då närmar vi oss slutet på en fin påskhelg. Vädret har verkligen varit kanon och vi har tillbringat några dagar med familj och släkt. Som jag har skrivit om har jag tänkt gå ner några kg i vikt men det har blivit lite paus i viktminskningen med för mycket mat och dryck några dagar. Nu är vi hemma igen och min fru ska tillbaka till jobbet imorgon och jag siktar på att  återgå till strikt kost och fortsatt bra träning. Jag har kört på några veckor och det började bra och ska inte gå ner så våldsamt mycket, så inte hela världen att vågen står still i en vecka.

Det är inte bara dieten som tagit paus utan även börsen har varit stängd några dagar, i fredags kom det dock in utdelning på runt 12 000 kr från Sampo som jag ser fram emot att få sätta i arbete så snart som möjligt. Veckan som kommer blir också en intensiv börsvecka med många Q1-rapporter, på onsdag ser jag till exempel extra mycket fram mot Castellum, Kindred och Volvo. Efter den starka inlednigen på börsårset är det ju en hel del att leva upp till för många bolag och ska bli intressant att se vad Kindred säger om första månaderna på en reglerad svensk marknad (även om Sverige bara är ett land bland många för Kindred).

För er som saknar veckans materbjudanden i och med att det är måndag kan jag komma med det lugnande beskedet att jag återkommer med det imorgon. Påsken gör att veckorna blir lite förskjutna även när det kommer till materbjudanden i vissa butikskedjor. Frysen är ovandligt välfylld och passade även på att avsluta den förra veckan med 5 nya burkar sill, så känner inte behövet av nya erbjudanden är så jättestort.

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.