5 Nov, 2018

Veckan materbjudanden - v45

Jag har under några veckor lite skämtsamt sagt att det inte är några bra erbjudanden men att det löser sig då kyl, frys och skåp är fyllda. Men nu börjar det faktiskt sina lite här hemma i skåpen så nu är det kris och slut på den skämtsamma tonen. Tyvärr ingen bra vecka för tex ägg, nötfärs och kycklingfilé som vi hade velat fylla på med.

Helgskinkan från för två veckor sen är knappt påbörjad, men de 4 kg vi köpte ska räcka till jul är det tänkt. Lax har vi fortfarande en del kvar i frysen då det blev många kg när Coop sålde för 69 kr/kg utan maxgräns nyligen. Allt går ju inte att frysa och även om jag köpte rotfrukter till förbannelse för 3 veckor sen så är våra lagringsmöjligheter begränsade och de är därför på väg att ta slut.

Den här veckan väljer jag att lyfta fram följande mycket mediokra lista. Blir bara besök på Willys och Coop för vår del. Nya tag nästa vecka!

Willys
Kycklingdelar 14,90 kr/kg
Fläskkotlett 49,90 kr/kg
Apelsiner 9,90 kr/kg

ICA Maxi
Avocado 5 kr
Apelsiner 10kr/kg

Coop Forum
Morötter 5 kr/kg

Citygross
Falukorv 800 gram 15 kr

Jag håller mig till dessa stora kedjor som finns i hela landet. Men fyll gärna på i kommentarsfältet om ni har några mindre eller lokala butiker som har några slagkraftiga erbjudanden.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.